anahiprincess Moderator
Broj poruka : 58 Location : En Anahi World Datum upisa : 27.12.2008
| Naslov: !!PRAVILA!! Uto Dec 30, 2008 12:33 pm | |
| 1.Bez SPAMOVA!!KAZNJAVA SE BANOM OD 10 DANA UKOLIKO POSLE JEDNE OPOMENE NEPRESTANETE!! 2.Bez vredjanja clanova!! 3.Bez vredjanja Anahi.....ako hocete da je vredjate nasli ste pogresno mesto!!STROGO SE KAZNJAVA AKO KRENETE DA JE VREDJATE DOBIJATE BAN NA 10 DANA,I POSLE BANA KAD SE VRATITE NA FORUM DOBIJETE OPET OPOMENU ZBOG VREDJANJA TJ. POSLE JEDNE OPOMENE DOBIJATE BAN NA 1. MESEC I AKO POSLE TOG BANA NASTAVITE DA JE VREDJATE(ali mislim da niko nije takav nedokazni kreten da opet krene sa vredjanjem)DOBIJATE BAN ZAUVEK!! 4.Bez pisanja u galeriji!! 5.Kad postavljate slike u galeriji u postu nemozete stavljajte vishe slika!!!(radi preglednosti) 6.administratorima BEZ slanja poruka mogu li da budem mod,admin....itd.... 7.Bez postova ciji je sadrzaj smajli ili ok ili ne,da.tnx....itd..... 8.Bez lancanih poruka tj. sektaskih ako ovo neposaljes na 10 adresa desice ti se nesto...itd....SLANJE OVIH PORUKA KAZNJAVA SE BANOM NA 10 DANA!! 9.Obavezno kad se regujete postavite avatar! 10.Kad postavljate potpis imate pravo da stavite samo jednu sliku u potpis i slika NESME da bude PREVELIKA!!
**pa eto 10 zlatnih pravila ovog foruma koja MORAJU da se postuju!!
**sve kazne shvatite OZBILJNO!!jer ovo sto je napisano ozbiljno se misli pa sad vi gledajte da li cete da krsite pravila...
Poslednji izmenio anahiprincess dana Uto Dec 30, 2008 4:08 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
anny estrella Admin
Broj poruka : 205 Godina : 28 Location : con anahi Datum upisa : 04.12.2008
| Naslov: Re: !!PRAVILA!! Uto Dec 30, 2008 4:03 pm | |
| pa mislim da su neka stroga ali ako budete,,dobri,, mozda i popustimo jer smo ovih dana imali problema znate vec kakvih | |
|
anahiprincess Moderator
Broj poruka : 58 Location : En Anahi World Datum upisa : 27.12.2008
| Naslov: Re: !!PRAVILA!! Uto Dec 30, 2008 4:05 pm | |
| ok ja msm da su pravila super i ako ima mozda nekih stozijih ali odite na neke forume druge gde imeju puno strozija pravila i ja msm da su pravila sasvim ok!!i emojte da pisete ovde!! | |
|