ovako sad krece skola i ima jako puno da se uci a sad ce i mnogi predmeti biti puno tezi i ja da vam kazem da ja mozda uopsta necu dolaziti na forum sve do kraja skoliske godine a mozda cu i dolaziti ovako u toku dana i vikendom ali ja necu moci nista da radim oko foruma a i iskreno mene vise mrzi da dolazim jer forum je postao dosadan nema nikoga itd......a uz sve to nesmem nijednu trojku da imam zakljucenu na kraju skolske pa cak ni iz matematike a 7. je jako tezak......tako da ja bi htela i dalje da dolazim i na forum i na sve forume ali necu moci pa cak je tesko i da cu na moj forum moci da dodjem!!pa onda sam htela da vam kazem da me skinete sa pozicije jer ja necu moci vise da je obavljam i bzvz cu da budem admin kad ja necu nista raditi jedino cu mozda tek na sledecem i na letnjem raspustu uspeti da se potrudim oko foruma!!tako da vec danas me skinite sa pozicije jer ja cu sutra samo prepodne moci da dodjem i to je pitanje ocu li a posle podne nisam kuci i u utorak necu uopste biti tu.......a u sredu.......znate vec........skola!!omg.....!! tako da.....caoss......