Dulce i chris su najdruzeljubiwiji u bendu!!!!!!!!!!!!
jaaaaaako su dobri dul je ceo m^g,grlila moju drugaricu da ne plache(kako mirise....... )i zwala m je da udje,preko reda,posto je stajala u cosku,tresla se i plakala,ona joj je rekla,benga,benga chicka...........
ljudi to s ene moze opisati,mora se dozuiweti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a chris je swo wreme zasmejawao kaze on onako pistawim glasom,bebevcim YO SOY,POLITO,YO SOY GEJ i tako 10 puta zaredom!!!!!!!!!!!!!!!!!! ona se smeje i plache,a poncho je stalno repich weziwao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a any je goworila I still belive,a any kada je pogleda,njoj su oci puuune suza!!!!!!!!!
Uckerju je je tako razocarao.....juuuuuuuuuuuuu,nmg da opishe,da nije bilo chrisa,ona se ne bi ni slikala sa uckerom preko moba! bilo je strah da ga pita poshto je bio drzak prema ostalim fanowima!
I ONDA JE NJOJ IZLETELO PRED PONCHOM,,KADA GA JE VIDELA POLJUBILA,I ON NJU,NJOJ IZLETI PONCHO,TE AMO,YO SOY ENAMOPRADA TE DU!TU ERES MI AMOR INPUNSIBLE.......PONCHO JE POGLEDAO,ZAGRLIO I PONOVO POLJUBIO,A ONA KADA JE IZZASLA NAPOLJE, WRISTALA,SWI SU JE CULI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UMIRALA JE!!!!!!!!!!!!
DUL,PONCHO I CHRIS SU BILI NAJBOLJI,TAKO ONA KAZE
CEO M^G SU OKO NJE ISLI,DA JOJ NISHTA NE FALI,A DUL JE CEEEEEEEO M^G GRLILA,DA NE PLACHE!!!!!!!!!!!!!!!
I,NA KONCERTU,DUL I ANY SU NAM POLJUBAC POSLALE,A JA DA UMREM!!!!!!!!!!